PDA

View Full Version : از روي اطلاعات كامپيوتر ميتوان

chatmaster_mehran
04-02-2005, 09:21 PM
روش اول :كساني كه پاي كامپيوتر ما مي نشينن ميتوانند بفهمند كه آيدي ما در ياهو مسنجر چه هست و با چه آيدي هايي چت كرديم اين عمل به اين صورت كه اگر مثلا ويندوز ما در شاخه E:\ باشد E:\Program Files\Yahoo!\Messenger\PROFILES حال در اين شاخه تمام آيدي هاي شما و ديگران كه با كامپيوتر شما چت كرده اند وجود داردمثلا آيدي asirsarnevesht كه آيد من است حالا اگر در اين فهرست وارد شود E:\Program

Files\Yahoo!\Messenger\PROFILES\asirsarnevesht\Arc hive\Messages تمام آيدي هايي كه با آيدي من چت زده اند وجود دارندتوضيح اينكه براي ديدن اين كار اصلا نيازي به وارد شدن به اينترنت نيست تذكر : شما متوانيد شاخه هاي درون اين آدرس را كه آيدي هاي چت كننده هستند پاك كنيد E:\Program Files\Yahoo!\Messenger\PROFILES

روش دوم :دوست داريد بفهميد چه كساني با چه ID هايي پشت سيستم شما به اينترنت وصل شده وبا چه كساني چت كرده اند خب از منوي Start گزينه Run را انتخاب كنيد سپس تايپ كنيد Regedit پس از باز شدن پنجره ويرايشگر ريجستري به مسير زير برويد

HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\profiles

ليست يك سري ID كه 100% ID شما هم در بين آنها مي باشد ، ليست تمام ID هايي كه در ياهو وصل شده اند اينجا ليست شده است خب براي اينكه بفهميم كه يك ID خاص با چه كسي چت داشته است به طور مثال من ID خودم را باز مي كنم

HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\profiles\as irsarnevesht

\IMVironments\Recent

در پنجره مقادير مشاهده مي كنيد كه ID فردي كه با آن چت كرده ايد و اي دي خود شما قرار دارد. به طور مثال اينجا من با haji_kelas_dars چت كرده ام

Haji_kelas_dars;ramin_jon

به همين صورت يكي ديگر از ID هايي رو كه توي سيستم شما كانكت شده و با كسي چت كرده است را در بياريد

eradox57
07-28-2006, 05:13 PM
Salam
Chetor mishe archive chate ye nafar ke roo computere man chat karde ro did yani bebin ba kia chat karde va kolle chatesh ro bekhuni?
Yeki dige inke az tarighe regedit vase login ba akharin id ke roo computeram chat karde va vared kardane 100 dar save password natunestam login besham yani avvalan ye Decimal o Hexadecimal dasht dovvoman inke vared nashod…
Mishe rahnamyim konid?

eradox57@yahoo.com

eradox57
07-28-2006, 05:55 PM
سلام
یه فولدری توی رجیستری یاهو مسنجر هست در قسمت HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\profiles
به اسم archive می خواستم بدونم این آرشیو چت هر ID رو داره یا نه؟
یکسری پارامترها رو انگار می شه دستکاری کرد مثلا اینکه اتوماتیک هر 24 ساعت آرشیو رو پاک کنه یعنی : call history auto delete یا چیزای دیگ مثل call history Enable که فکر کنم میشه برای هر ID اینها رو دستکاری کرد طوری که مثلا آرشیو چت هر نفر رو روی کامپیوتر پاک نکنه و نگه داره...
درسته ؟ اگه آره شما میدونید چطوری میشه تغییرش داد چون مقادیرش هگزادسیمال یا باینریه...
کمک کنید لطفا
eradox57@yahoo.com