PDA

View Full Version : عوض كردن مشخصات اختصاصي وارد شده در ياهو مثل سال تولد و ...

arfo
05-15-2006, 06:18 PM
عوض كردن مشخصات اختصاصي وارد شده در ياهو مثل سال تولد و ...
كسي ميدونه چه جور ميشه مشخصات اختصاصي ميل ياهو رو تغيير داد يا اصلا همچين امكاني تو سايت ياهوو هستش . ممنون ميشم اگر در جريانش هستيد بفرماييد .

بذاريد يه مثال بزنم تا بهتر دوستان متوجه بشن تا به يه نتيجه اي برسيم .
فرض بر اينكه من ايدي درست كردم ولي تاريخ تولد و سوال امنيتي هنگام ثبت نام رو فراموش كردم .حالا پسورد ايديمو دارم و خوب دسترسي به تنظيمات ايميل رو هم دارا هستم ولي مي خوام او مشخصاتي كه موقع ثبت نام وارد كردم رو بدونم تا اگر يه وقتي مشكلي پيش اومد بتونم ايديمو از فورگات پسورد بدست بيارم .
اصلا همچين امكاني ياهو گذاشته كه سهل انگاري موقع ثبت نام رو جبران كنيم ؟ ( همون به ياد نداشتن كامل مشخصات )
ممنون ميشم از دوستاني كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره در اختيار بقيه بذاره ...

terminator67
05-16-2006, 01:55 AM
در یاهو نمیشه مشخصاتی مثل تاریخ تولد و یا securety Questionرو تغیر داد . البته یه چیزایی شنیدم که میشه با کارت های اعتباری این کار رو کرد که البته هم چین چیزی واسه ایرانیا مقدور نیسن . اما چیزایی مثل zip code و یا کشورتون رو میتونید از مشخصات یاهو تغیر بدید .برای این کار میتونید به این ادرس برید : از منوی مسنجرتون به قسمت messenger > account info برید و تو صفحه ی جدبد 2 قسمت edit به رنگ ابی نوشته شده که با وارد شدن به اونجا متوجه قضیه میشید;)

irchatan
05-16-2006, 05:04 AM
چرا میشه این کار رو انجام داد . میشه تاریخ تولد رو عوض کرد و Security code رو دید
یه نگاه به اینجا بنداز برنامش هست http://forum.irchatan.com/forum57/thread413.html

arfo
05-16-2006, 10:06 AM
چرا میشه این کار رو انجام داد . میشه تاریخ تولد رو عوض کرد و Security code رو دید
یه نگاه به اینجا بنداز برنامش هست

http://forum.irchatan.com/forum57/thread413.html

اگر بشه عالي ميشود داره دانلود ميشه ...
شما خودتون تستش كردين ؟

arfo
05-16-2006, 11:21 AM
دوست من من برنامه رو دانلود كردم براي يه بار اجرا شد ولي ديگه خبري ازش نيست ممنون ميشم يه كم تو ضيح در موردش بفرماييد .

hamedwolf
05-16-2006, 01:28 PM
اقا ای ول .مرسی اونایی که اگه ایدی پایینه 18 سال هست تو روم نمی ره
هی سوال نکنید چرا این آی دی نو روم نمی ره .چون ای دی هاتون پایین تر از 18 سال هست باید از این برنامه که irchatan گذاشته استفاده کنید و سن رو بالای 18 ببرید

irchatan
05-16-2006, 02:51 PM
دوست من من برنامه رو دانلود كردم براي يه بار اجرا شد ولي ديگه خبري ازش نيست ممنون ميشم يه كم تو ضيح در موردش بفرماييد .

خبری ازش نیست ؟ یعنی چطور؟

arfo
05-16-2006, 06:10 PM
خبری ازش نیست ؟ یعنی چطور؟

چيز مهمي نبود حل شد خدا رو شكر ولي :
ولي ياهو به اين راحتي حاضر به چنج كردن اطلاعات نيست مثلا براي تغيير تاريخ تولد بايد كارت اعتباري داشته باشي و از اين حرفها ...نمونه :
Instant Yahoo! Account VerificationTo verify your account, you'll need to enter a valid credit card number. Be sure to click Finished when you're done. Click Finished when you're done.
Credit Card Information Type of Credit Card:VisaMastercardAmerican ExpressDiscoverCredit card number: Expiration date: ----Jan (1)Feb (2)Mar (3)Apr (4)May (5)Jun (6)Jul (7)Aug (8)Sep (9)Oct (10)Nov (11)Dec (12)None ----2004200520062007200820092010201120122013None Enter the word as it is shown in the box below. ويا براي بدست اوردن مثلا سوال امنيتي بايد با ايميل ياهو my-login-request@yahoo-inc.com (my-login-request@yahoo-inc.com) تماس گرفته و از اين جور حرفها ...

راستي با اين نرم افزار ميتوانيد ايدهاي عجيت غربتر از اينايي كه مي بينيد رو درست كنيد مثلا همش شماره
ٍ

E . G :
01912283392@SBCGLOBAL.NET

ARFO@BTINTERNET.COM

اينا هم ميشن ايدي و هم ميل اكانت ....
حالا اگر باز راهي چيزي كه بشه از ايران و از تو نت كاري پيش برد و اطلاعاتي كه بتونن كمك كنن ممنون ميشم بفرماييد ..
=======
در مورد بوتر اين نرم افزار موقعي كه ميخوام ايدهاي بوتر رو لود كنم همچين اروري ميده : Run -time error 9
Subscript out of range
نظرتون چيه ؟ :rolleyes:

hamedwolf
05-16-2006, 09:19 PM
lotfan 1 Credit Card bezarin in ja vase change sale tavalod THX

Ashkan R
07-13-2006, 12:57 PM
یه نگاه به اینجا بنداز برنامش هست http://forum.irchatan.com/forum57/thread413.html
مال من فایل MSINET.ocx هم میخواد،چیکار کنم؟ :shock: نیست تو فایلای ocx

shah_kosholo
07-13-2006, 02:31 PM
این فایلهای ocx هستش هر چه قدر که بخای

دانلود کنhttp://www.soltan666.persiangig.com/program/OCX-pak1.zip

http://soltan666.persiangig.com/program/OCX-pak2.zip

sub_zero
07-14-2006, 03:29 AM
اقا ای ول .مرسی اونایی که اگه ایدی پایینه 18 سال هست تو روم نمی ره
هی سوال نکنید چرا این آی دی نو روم نمی ره .چون ای دی هاتون پایین تر از 18 سال هست باید از این برنامه که irchatan گذاشته استفاده کنید و سن رو بالای 18 ببرید

وقعا من اينو نميدونستم . بعضی از دوستان ميگفتن من فکر ميکردم از ياهو هستش . ممنون

shah_kosholo
07-14-2006, 09:36 AM
آقا من این برنامرو گرفتم ولی خیلی برنامش اذیت میکنه هر کاری کردم آدی لوگین نکرد یکی کمکم کنه چی کارش کنم من آخه نیاز دارم ب این برنامه

JenGir
07-14-2006, 08:22 PM
بله اين برنامه برنامه مفيدی هست ولی مشکل اينه که يه کم اذيت ميکنه ، که حالا براتون راجع بش توضيح ميدم
اولاً خدمتتون بگم که در ياهو و در قسمتAcount InFo شما ميتونيد نهايتا زيپ کد کشورتنو و يه سری اطلاعات ساده مثلNik Name خودتنو عوض کنيد شما به هيچ وجه نميتونيد کد و سؤال های امنيتی رو در بياريد يا اونا رو عوض کنيد اگه اينجوری بود که هر کسی پسورد يه نفرو ميدونست ميتونست باهاش هر چقدر هم که طرف ايدی ساخت ازش بدزده پس قبل از ما مهندسين ياهو اين فکرو کردن شما تنها ميتونيد با ميل زدن به کمپانی ياهو و يا تلفن اونم در موارد ضروری اين کارو انجام بديد که ياهو هم يک ميل برای اين کار و رسيدگی به مشکلات اين کار در نظر گرفته(Feed Back) که البته ممکنه برای دوستان داخل ايران مشکل باشه چونCredit Card ندارند بگذريم . برنامه موقع کپی کردن فايل ها OCX , DLL ممکنه بهتون ارور بده به خاطره اينه که شما يا صفحه اينترنت باز گذاشتين يا ياهو مسنجر بازه ممکنه ارور ران تايم هم بده که برنامه مربوط رو براتون ميذارم امروز تا ديگه از اين ارور ها نگيريد سعی ميکنم يه برنامه خوب هم برای تغيير اطلاعات ياهو بذارم

roxan_65
08-02-2006, 11:36 AM
سلام دوستان
لینکی که اینجا بود برا دانلود الان کار نمی کنه فقط یک فایل OCX هست دیگه هیچ چیزی ویجود نداره لطفا چک کنید این برنامه رو لازم دارم http://forum.irchatan.com/forum57/thread413.html

saina
08-02-2006, 01:26 PM
سلا به همه اقا من برنامه رو اجرا كردم حالا چطوري با دادن پس ايدي خودم سوال سكوريتيمي از لين برنامه بگيرم

arfo
08-07-2006, 07:32 PM
سلا به همه اقا من برنامه رو اجرا كردم حالا چطوري با دادن پس ايدي خودم سوال سكوريتيمي از لين برنامه بگيرم
عزيز بايد كرييت كارت داشته باشي ;)