بازگشت   irchatan Forums > برنامه ها و سرویس های ایرچتان > سرویس های میزبانی وب ایرچتان > اخبار و اطلاعیه ها
ثبت نام راهنمايي چت روم ليست كاربران تقويم جستجو ارسالهای امروز علامت گذاری بفرم خوانده شده

پاسخ

ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-29-2006, 03:16 PM   #1
irchatan

آواتار irchatan

تاريخ عضويت: Dec 2003
تشکر ها: 2
20 تشکر در 10 ارسال
کسب درآمد با 50% سود با قرار دادن لوگو یا معرفی هاستینگ ایرچتان

نمایندگی درصدی :

با معرفی سرویس هاستینگ ایرچتان به دیگران 20 تا 50 درصد از مبلغ خرید آن ها را دریافت کنید

در این روش شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توانید نماینده ی ایرچتان شوید و کار خود را با ثبت یک نام کاربری نمایندگی با کلیک روی اینجا آغاز کنید و از درصدی تخفیفی معادل 20% در هزینه ی میزبانی وب برخوردار گردید که سود شما از این همکاری بوده و این میزان تخفیف تا 50 % قابل افزایش می باشد .
با خرید هر میزبانی وب 1% به سوی 50 % و با هر 50 ارجاع از طرف نام کاربری شما به سایت 1% دیگر به سوی 50% نزدیک تر میشوید به این ترتیب می توانید کار خود را با 20% آغاز و در مدتی کوتاه به 50% برسید و بدون انجام کاری شریک تجاری ما تعلق گیرید.
ارجاع به معنی رجوع دیگران به سایت ایرچتان از طریق شماست .
شما می توانید برای ارجاع دیگران از لینک های ارجاع و کد لوگوهای ارجاع ( واقع در صفحه ی نمایندگی شما پس از عضویت ) استفاده کنید . مزیت دیگر کد ارجا در این است که اگر شخصی از طریق شما ارجاع گردد و همان لحظه و یا حتی پس از مدتی از سایت خرید کند مبلغی از این خرید معادل درصد تخفیف شما تحت نام حق کمیسیون به موجودی حسابتان افزوده می شود و شما می توانید آن را دریافت کرده و یا آن را صرف خرید مستقیمتان از سایت کنید

به طور کلی در نماینگی در صدی این درصد تخفیف ها ها به دو طریق در خرید ها اعمال می شود :

درصد تخفیف ( خرید مستقیم )
شما می توانید پس از ورود با نام کاربری نمایندگی خود به سایت سرویس مورد نظر خود را انتخاب و با کسر تخفیف خریداری نمایید

کمیسیون ( خرید غیر مستقیم )
در این روش شما می توانید کد های ارجاع را در سایت و وبلاگ خود قرار دهید و یا لینک ارجا send 2 all را برای دیگران بفرستید .در صورت ورود به سایت از طریق لینک و لوگوهای ارجای شما عدد ارجا شما افزوده می شود و بعد از سفارش هاست و دومین توسط مراجعه کننده , یک کپی از سفارش به Email شما ارسال می شود ( همان لحظه) و پس از پرداخت هزینه توسط وی درصدی از آن معادل در صد تخفیف تحت عنوان حق کمیسیون به حسابتان افزوده خواهد شد و قابل دریافت است

به طور مثال من بدون داشتن سایتی وارد سایت ایرچتان می شوم و یک نام کاربری ثبت می کنم و 20% تخفیف در خرید ها دارم . لینک ارجای send 2all را برای دیگران می فرستم و 50 نفر با آن لینک از سایت ایرچتان دیدن می کنند . حال تخفیف من 21% شده و پس از مدتی( چندین روز بعد ) یکی از آن ها از سایت خرید می کند . 21 در صد از مقدار خرید وی به موجودی حساب من افروده می شود و من آن را دریافت می کنم . حال چون یک خرید از طرف من انجام شده 1% تخفیف نیز به من تعلق می گیرد و تخفیفم 22% شده و به ادامه این کار می پردازم

برای شروع نمایندگی درصدی ثبت یک نام کاربری نمایندگی اینجا کلیک کنید
irchatan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 02-15-2007, 06:15 PM   #3
irchatan

آواتار irchatan

تاريخ عضويت: Dec 2003
تشکر ها: 2
20 تشکر در 10 ارسال
ما چند ساله که با همین حساب ها داریم کار می کنیم
چه فرقی می کنه ؟
پاسخ

ابزارهاي موضوع