|
|
#1 |
|
کسب درآمد با 50% سود با قرار دادن لوگو یا معرفی هاستینگ ایرچتان
نمایندگی درصدی :
با معرفی سرویس هاستینگ ایرچتان به دیگران 20 تا 50 درصد از مبلغ خرید آن ها را دریافت کنید در این روش شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توانید نماینده ی ایرچتان شوید و کار خود را با ثبت یک نام کاربری نمایندگی با کلیک روی اینجا آغاز کنید و از درصدی تخفیفی معادل 20% در هزینه ی میزبانی وب برخوردار گردید که سود شما از این همکاری بوده و این میزان تخفیف تا 50 % قابل افزایش می باشد . با خرید هر میزبانی وب 1% به سوی 50 % و با هر 50 ارجاع از طرف نام کاربری شما به سایت 1% دیگر به سوی 50% نزدیک تر میشوید به این ترتیب می توانید کار خود را با 20% آغاز و در مدتی کوتاه به 50% برسید و بدون انجام کاری شریک تجاری ما تعلق گیرید. ارجاع به معنی رجوع دیگران به سایت ایرچتان از طریق شماست . شما می توانید برای ارجاع دیگران از لینک های ارجاع و کد لوگوهای ارجاع ( واقع در صفحه ی نمایندگی شما پس از عضویت ) استفاده کنید . مزیت دیگر کد ارجا در این است که اگر شخصی از طریق شما ارجاع گردد و همان لحظه و یا حتی پس از مدتی از سایت خرید کند مبلغی از این خرید معادل درصد تخفیف شما تحت نام حق کمیسیون به موجودی حسابتان افزوده می شود و شما می توانید آن را دریافت کرده و یا آن را صرف خرید مستقیمتان از سایت کنید به طور کلی در نماینگی در صدی این درصد تخفیف ها ها به دو طریق در خرید ها اعمال می شود : درصد تخفیف ( خرید مستقیم ) شما می توانید پس از ورود با نام کاربری نمایندگی خود به سایت سرویس مورد نظر خود را انتخاب و با کسر تخفیف خریداری نمایید کمیسیون ( خرید غیر مستقیم ) در این روش شما می توانید کد های ارجاع را در سایت و وبلاگ خود قرار دهید و یا لینک ارجا send 2 all را برای دیگران بفرستید .در صورت ورود به سایت از طریق لینک و لوگوهای ارجای شما عدد ارجا شما افزوده می شود و بعد از سفارش هاست و دومین توسط مراجعه کننده , یک کپی از سفارش به Email شما ارسال می شود ( همان لحظه) و پس از پرداخت هزینه توسط وی درصدی از آن معادل در صد تخفیف تحت عنوان حق کمیسیون به حسابتان افزوده خواهد شد و قابل دریافت است به طور مثال من بدون داشتن سایتی وارد سایت ایرچتان می شوم و یک نام کاربری ثبت می کنم و 20% تخفیف در خرید ها دارم . لینک ارجای send 2all را برای دیگران می فرستم و 50 نفر با آن لینک از سایت ایرچتان دیدن می کنند . حال تخفیف من 21% شده و پس از مدتی( چندین روز بعد ) یکی از آن ها از سایت خرید می کند . 21 در صد از مقدار خرید وی به موجودی حساب من افروده می شود و من آن را دریافت می کنم . حال چون یک خرید از طرف من انجام شده 1% تخفیف نیز به من تعلق می گیرد و تخفیفم 22% شده و به ادامه این کار می پردازم برای شروع نمایندگی درصدی ثبت یک نام کاربری نمایندگی اینجا کلیک کنید |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2006
تشکر ها: 0
0 تشکر در 0 ارسال